Bloggens skapelse

En gång i tiden, den 27 Maj 2008 mer exakt, skapades denna blogg av Lisa Chen.
Då hade hon bytt domän, från blogspot.com och nu till blogg.se. Hon hade självklart lite ångest eftersom hon varit så nöjd över hennes förra blogg och över det arbetet hon lagt ner på den. Anledningen till bytet var för att hon kände sig så begränsad på blogspot. På blogg.se fanns det fler möjligheter, tyckte hon.

Hon insåg kort därefter att hon gjort ett mycket bra val. Hon började renovera och la upp fina designer med animeringar på i hopp om att fascinera läsare. Blev inte riktigt lyckat. Istället började hon använda sina rit-kunskaper och ritade av kända bloggerskor. Jag fick napp och fler och fler läsare började följa min blogg.

Men Lisa blev trött på att försöka få läsare att läsa hennes blogg. Det var som om  hon var tvungen att blogga, för att hon inte skulle tappa antal läsare. Istället tog hon det lugnt och gjorde lite som hon själv ville, och det lönade sig. Nu, snart ett år efter har hon över 200 läsare varje dag. Och ni anar inte hur mycket Lisa upskattar det!

Varje dag har Lisas utvecklats inom Illustrator, fotografering, redigering och sin skrivteknik. Jag har förändrats väldigt mycket sedan jag skrev mitt första inlägg.
 

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Go Lisa , Go Lisa! (:

2009-02-13 @ 17:36:45
URL: http://lifeofcecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0